Menu

Varstvo podatkov & GDPR

Naši strokovnjaki za varstvo podatkov imajo vse potrebno znanje, da vam pomagajo pri vseh ravneh zbiranja, obdelave in uporabe podatkov. Posebej se osredotočamo na dejavnosti prodaje potrošnikom, potrošniških plačilnih in bančnih storitev, spletnih rešitev za potrošnike, IT, blockchain aplikacij, mobilnih aplikacij in drugih sorodnih storitev.

Pri svetovanju vedno združujemo naše znanje upoštevnega prava z razumevanjem strankine dejavnosti z namenom, da predlagamo koristne in uporabne rešitve. V zvezi z varstvom podatkov analiziramo in izvedemo skrbni pregled poslovanja naših strank, v nadaljevanju pa svetujemo kako zbirati, hraniti in obdelovati podatke, pripravimo vso potrebno dokumentacijo, politike in pogoje poslovanja, pomagamo pri izobraževanju zaposlenih, in sicer vse to z namenom zagotavljanja skladnosti poslovanja naših strank. Skupaj s strankami izoblikujemo strategijo povečevanja monetizacije njihovih podatkov. Nudimo tudi storitve pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

Če še niste zagotovili popolne skladnosti poslovanja s pravili o varstvu podatkov, ali če niste prepričani ali ste v celoti izkoristili ekonomski potencial vaših podatkov, nam sporočite in pomagali vam bomo pri doseganju skladnosti in monetizaciji podatkov!