Menu

Prevzemi in združitve

Naši strokovnjaki za korporativno pravo usmerjajo in izvajajo združitve in prevzeme na vseh nivojih. Svetujemo stranka v Sloveniji in EU v zvezi z lokalnimi in čezmejnimi transakcijami.

Ali ste opravili skrbni pregled?

Ključ do uspešne transakcije prevzema in združitve je učinkovit in uporaben skrbni pregled. Vsaka transakcija je unikatna in naš cilj je, da stranki predstavimo koristne in uporabne izsledke skrbnega pregleda, ne pa dolgih in neuporabnih poročil o nepomembnih zadevah.

Kako vam lahko pomagamo?

Osredotočamo se na identifikacijo elementov, ki imajo vpliv na vrednost transakcije prevzema ali združitve, z namenom, da razumemo in izvedemo rešitve, ki vas zaščitijo pred tveganji in zagotovijo izvedbo transakcije in ustvarjanje dodane vrednosti.

Resnična vrednost našega dela za stranke je v znanju prava in razumevanju dejavnosti tarče. Trdo delamo, da se vključimo v vašo ekipo, razumemo vase potrebe in organizacijsko kulturo, da lahko uspešno sodelujemo in dosežemo poslovne cilje.

Pri delu na transakcijah vključimo vse naše strokovnjake in pazljivo preverimo, načrtujemo in izvedemo vse vidike vsake transakcije, vključno s pravili bančnega in finančnega poslovanja, davčnih posledic in zagotavljanja skladnosti poslovanja, intelektualnih pravic, delovnopravnih vprašanj in komercialnih posledic v širšem smislu.

Stopite v kontakt z nami in izkoristite poslovno priložnost, ki se vam ponuja.