Menu

Nlaw se širi na Hrvaško

Nejc Novak, LL.M. (UCL) / Blockchain in informacijska tehnologija, Davčni postopki, Delovno pravo, Fintech, finančno in bančno pravo, Gospodarsko pravo, Insolvenčno pravo in prestrukturiranja, Korporativno pravo, Reševanje sporov, Zaposlitev /

Naše inovativne pravne storitve sedaj v sodelovanju z lokalnimi odvetniki ponujamo tudi na Hrvaškem.

 

Nlaw že od svojih začetkov strankam v Sloveniji ponuja visoko kakovostne, odzivne in stroškovno predvidljive pravne storitve. Naš pristop k nudenju storitev vključuje energično in izobraženo ekipo, tehnične inovacije, jasno komunikacijo in transparentne stroške. Slovenski trg je storitve dobro sprejel, kar je utrdilo naše prepričanje, da jih moramo ponuditi tudi na drugih trgih.

V zadnjih letih so hrvaški podjetniki in podjetja uspešno razvijali inovativne produkte in storitve, pri čemer imajo številne globalni doseg. Zagonska podjetja so se začela hitro razvijati, kar je privabilo tudi vedno več vlagateljev tveganega kapitala. Zaznali smo tudi porast večjih gospodarskih transakcij in čezmejnega poslovanja, predvsem med slovenskimi in hrvaškimi podjetji.

Posledično smo se odločili, da naš preverjen pristop ponudimo tudi na hrvaškem trgu z namenom in s tem postanemo aktiven deležnik rastočega ekosistema. Veseli smo, da se nam je kot lokalni partner in vodja naše pisarne v Zagrebu pridružil odvetnik Frano Barović.

Cilj Nlaw je ustvarjati strankam dodano vrednost s poglobljenim razumevanjem njihove dejavnosti, izjemno ekipo strokovnjakov in inovativnim pristopom. Inovacije so v osredju našega delovanja s ciljem ponuditi strankam uporabne pravne nasvete. Posledično verjamemo, da smo idealen partner za nudenje pravnih storitev. Tehnologija igra pomembno vlogo v vseh segmentih našega delovanja in nam omogoča hiter pregled in ustvarjanje dokumentacije večjega obsega. Radi imamo podjetnike, obožujemo tehnologijo, pri delu pa uporabljamo tudi rešitev umetne inteligence.

Pri ustanovitvi Nlaw Hrvaške smo posebno pozornost namenili prenosu vsega obstoječega znanja in inovacij na eni strani, in pridobitvi najboljših hrvaških odvetnikov na drugi strani. Skupaj na trg prinašamo vse, kar smo se naučili o ponujanju najboljše uporabniške izkušnje. Naša ekipa strokovnjakov poseduje znanje in poglobljeno razumevanje relevantnih področij prava, in številne izkušnje s svetovanja najbolj zahtevnim gospodarskim družbam. Nlaw je doma in mednarodno uveljavljen pravni svetovalec na področju korporativnega in gospodarskega prava, znan po predanosti svojim strankam.

Veselimo se sodelovanja z najboljšimi podjetniki in podjetij s Hrvaške. Naše ključne storitve, kot so investicije tveganega kapitala, prevzemi in združitve, skrbni pregledi ter prestrukturiranja so že na voljo.